Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže lidé si podle pana Šimoníka stále stěžují, je čím dál hůř. Asi žiju v jiném světě, čtu totiž (patrně zmanipulované) průzkumy o rostoucí popularitě této koalice, sám vnímám pozitivně sice pozvolné, ale znatelné posuny zpět k normálnímu fungování státu.

Abych jen nechválil - vadí mi vlamování do soukromí nabídkami kdečeho po telefonu. Nechápu, proč ČT (bulvár nesleduju) věnuje tolik prostoru jakémusi Kalouskovi. Vadí mi Zeman  - zhruba stejně, jako mi vadil Klaus. Ale to jsou jen drobnosti.

Daleko víc důvodů nadávat jsem měl za vlád pod taktovkou mafiánské ODS. Vadily mi zprasené zákony ušité na míru pro kamarádíčky, vadil mi klientelismus, vadil mi ten svazácký přístup při snahách natlačit společnost do neoliberálních pouček.

Takže mi z toho vychází, že tady brečí a nadává hlavně pan Šimoník.

0 0
možnosti

Proč nadáváme?... osobně se domnívám, že proto, abychom zakryli svůj nezájem o dění za dveřmi našeho bytu či domu... Dle mého názoru byl zářným příkladem loňský rok a smršť obecních referend o hazardu... smršť referend, které se týkali problematiky okolí našich domů, které musely (podle počtu podpisů na peticích) štvát velkou část daných obcí... a skutek? Ve většině případů byla většina z nás líná zvednout svůj zadek a jít někde na úřad vhodit lístek se svým jasným ne... a tak sedíme doma či v hospodě a nadáváme...

0 0
možnosti

P88e36t29r 22K28o71l91á85ř

28. 1. 2015 19:40

Ahoj Broňku, už jste s Rudlou Polaneckých poslali nějaké drobné té své zkrachovalé straně org. zločinu? To že ta modrá sebranka rozkradla a vydrancovala tuto zemi je smutná, ale známá věc. Ale to že rozkradou i svou vlastní stranu je naprosto úžasné.

0 0
možnosti

NO TO JSTE TO OPRAVDU ZMASTIL PÁTÉ PŘES DEVÁTÉ, PANE ŠIMONÍKU!

0 0
možnosti
Foto

To nemáte na klávesnici minusky? Myslím, že pravidla iDnesu vysloveně zmiňují zákaz psaní samými verzálkami.

0 0
možnosti

Celkem souhlas. Jen by mě zajímalo, které nevinné, zavřené, politiky máte na mysli. Pokud ty uplácené, tak se mýlíte. On soud neřekl, že jsou nevinní. Dokonce naznačil, že vinní jsou (pročež má být souzen Nečas za úplatek).  Jen soud dospěl k vynikajícímu výkladu zákona: protože na základě tohoto trestného činu pak jednali jako poslanci (hlasovali), vztahuje se na ně ještě cosi širšího než imunita. Tedy zjednodušeně: pokud poslanec domluví nájemnou vraždu a za to půjde odhlasovat, že se ve sněmovně smí prdět, je beztrestný. Nikoliv však nevinný.  Je na tom obdobně, jako 14letý vrah.

0 0
možnosti

Soud nic nedokázal. On se ani k výroku nedostal, protože stíhání bylo zastaveno. A pokud by k němu došlo, musel by stejně uznat jejich nevinu, protože by se nepodařilo a ani nemohlo prokázat, že šlo o "úplatek". Krom toho, soud by potom musel jako korupci posuzovat jakýkoli, nejen politický, kompromis

0 0
možnosti

Takovou snůšku nesmyslů, jsem už dlouho nečetl. Všechny informace o vstupu do EU měli lidé z médií, pokud si pamatují, média vstup do EU podporovala, je tedy v naprostém souladu, pokud se někdo cítí oklamaný médii a zároveň se mu nelíbí fungování dnešní EU. Navíc dnešní EU je po Lisabonské smlouvě naprosto jiná organizace, než pro kterou lidé hlasovali. Bylo to za vlády pravice, kdy jsme se vzdali Lisabonskou smlouvou, možnosti odmítnout zákony které se nám nehodí a byl to prezident Klaus, který ji zbaběle podepsal, i když byl přesvědčen, že není v našem zájmu. Pravice bohužel naprosto selhala.

0 2
možnosti

Takže proč vlastně chodíme k volbám, že? A proč někteří chtějí dokonce referenda. A přímou volbu prezidenta. Když stejně vše zinscenují noviny.

0 0
možnosti
Foto

A bylo by něco jinak, kdyby tam byli jiní lidé?  Dnes vím, že nebylo.

0 0
možnosti
Foto

Tak. R^

(I když svoboda a demokracie nejsou totéž. Jedno bez druhého je velmi snadno možné. Většinou se však spíše vylučují.)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS